FLASH: Un home roba un avió a Seattle, s’enlaira sense autorització i s’estavella després de ser perseguit per dos F-15 militars

Un empleat d’una aerolínia s’ha enlairat sense autorització amb un avió sense passatgers de la companyia Alaska Airlines, que s’ha estavellat minuts després en Ketron Island, a l’estat nord-americà de Washington. El succés, ocorregut cap a dos quarts d’aquesta matinada, a l’aeroport de Sea-Tac, a Seattle, ha estat qualificat per les autoritats com un fet suïcida allunyat de qualsevol vinculació terrorista. Es coneix la identitat de l’autor, veí de la zona. Dos caces F-15 de l’exèrcit nord-americà han perseguit l’avió robat, encara que tan sols han pogut contemplar la columna de fum que ha provocat el xoc de la nau contra el terra un quart d’hora després de ser sostret. Alaska Airlines va assegurar després de l’enlairament que l’aparell estava buit quan es va produir el robatori.

Port de Tarragona