Troben el cadàver del jove desaparegut a València semienterrat a la sorra de la platja de la Malva-rosa

La Policia Local de València ha fet sortir de l'aigua als banyistes quan s'ha trobat el cadàver. / Xarxes

El cos del jove de 20 anys que ha desaparegut a dos quarts d’aquest matí en l’aigua de la platja de la Malva-rosa de València, ha estat trobat semiterrado a la sorra aquest matí. Una trucada al 112 per part d’un amic de la víctima ha alertat que el seu amic no sortia de l’aigua. El fet ha ocorregut a l’altura de la discoteca Akuarela. Després de l’avís es va posar en marxa un ampli operatiu de recerca per part de Salvament Marítim, Creu Roja, Guàrdia Civil i GEAS, així com Policia Local de València. A les 12.43 hores un banyista ha trobat el cos semienterrat a la sorra.

Port de Tarragona