Explota un vehicle Audi Q7 a l’entrada de Puerto Banús, a Marbella, sense que es coneguin les causes

Foto: Carlos Rentería.

Un tot-terreny Audi Q7 ha explotat a l’entrada de Puerto Banús, a Marbella, en circumstàncies estranyes, ja que es desconeixen les causes. No s’ha informat si s’han produït ferits. El fet ha sorprès a les persones que es trobaven al lloc, ja que el fum era visible des de quilòmetres i les flames que han carbonitzat el vehicle van alertar els vianants. La policia ha envoltat la zona impedint la circulació de persones pel lloc fins que no s’hagi retirat el vehicle i s’hagi investigat que ha passat.

ACTUALITZACIÓ: L’alcaldessa de Marbella afirma que no hi ha ferits i que es tracta d’un fet fortuït. La versió dels testimonis sobre una explosió podria basar-se en l’esclat d’un pneumàtic a causa del foc. Els ocupants del vehicle han pogut sortir quan s’han produït les primeres flames. No existeix vinculació terrorista.

 

Foto: Alberto Sotillos

Foto: Wilke Martens
Port de Tarragona