Tres joves moren i dos resulten ferits en una sortida de via a la C-12 a l’altura de Balaguer

Archivo / Arxiu

Tres joves han mort com a conseqüència d’una sortida de via a la carretera C-12, a l’altura del terme municipal de Balaguer en un accident on també s’han registrat dos ferits. La carretera ha quedat tallada al quilòmetre 173 des de les 7,47 hores, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Es realitzen desviaments senyalitzats, mentre quatre unitats de Bombers de la Generalitat atenen l’emergència al costat de Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i SEM.

Els morts són el conductor del vehicle, T.M.S., de 24 anys; el passatger davanter, R.M.S., de 30 anys i la passatgera posterior E.F.P., de 23 anys, que ha sortit comiat del vehicle ja que no portava el cinturó de seguretat cordat. Els tres eren de nacionalitat espanyola i veïns de Balaguer.

Els dos ferits han resultat han estat traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova, a Lleida. Al vehicle circulaven cinc joves quan s’ha sortit de la calçada per motius que es desconeixen a dos quarts d’aquest matí, tot i que els investigadors apunten l’excés de velocitat com la causa de l’accident.

Port de Tarragona