Mossos i Guàrdia Urbana detenen 38 persones en una operació per prevenir robatoris, tràfic de drogues i ordenança de convivència, a la Barceloneta

Agents de Mossos d’Esquadra en coordinació amb Guàrdia Urbana de Barcelona han realitzat la passada matinada un dispositiu de seguretat ciutadana, des de dos quarts d’una de la matinada a les vuit del matí a la zona d’oci nocturn del Front Marítim de Barcelona, que s’ha saldat amb 38 detinguts per la comissió de diferents delictes relacionats amb els furts, robatoris o el tràfic de substàncies estupefaents, informa la Policia catalana. En l’operatiu també s’han previst delictes que atemptin contra l’ordenança de convivència ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona.

S’ha realitzat en aquesta zona d’oci nocturn, del barri de la Barceloneta, perquè es tracta d’un lloc on delinqüents habituals aprofiten per efectuar furts o robatoris violents als clients dels establiments i els traficants de substàncies estupefaents també incrementen la presència per fer les seves vendes. El resultat del dispositiu ha estat de 23 persones detingudes per delictes de furt, 10 persones detingudes per delictes de robatori amb violència, 4 persones detingudes per delictes contra la salut pública, un detingut per un requeriment judicial i 10 persones denunciades per delicte lleu de furt.

Port de Tarragona