Un mort i quatre ferits en un accident de trànsit amb tres vehicles implicats a la C-14 a Bassella

Foto: Ràdio Seu

J.L.J., un veí de Barcelona de 63 anys, ha perdut la vida al voltant de les sis d’aquesta tarda en un accident de trànsit en el qual s’hi han vist implicats tres vehicles, un d’ells amb matrícula d’Andorra. El xoc s’hi ha produït a la recta de Bassella de la C-14, al punt quilomètric 135. Quatre persones més han resultat ferides i una d’elles ha estat traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, mentre que altres tres han estat ingressades a l’hospital Arnau de Vilanova, a Lleida.

L’accident està provocant des de les sis de la tarda importants retencions, ja que la via està tallada en ambdós sentits de la marxa. A les 20.00 hores s’ha habilitat el pas alternatiu dels vehicles. Quatre patrulles de Mossos d’Esquadra, dos helicòpters i dues ambulàncies del SEM i quatre dotacions dels Bombers han actuat a l’emergència. Els Bombers de la Generalitat han hagut d’excarcerar tres dels ferits, que han quedat atrapats a dins els vehicles.

Es dóna la circumstància que el passat dimecres a poca distància d’on ha ocorregut aquest accident es va produir un altre fet similar on va morir un veí d’Oliana. Aquesta éra la notícia que vam publicar:

Nova víctima a les carreteres catalanes, un conductor d’Oliana mor en un xoc entre dos cotxes a Bassella

Port de Tarragona