266 ferits, cinc d’ells greus, en desplomar-se una plataforma durant un concert a Vigo

Twitter

Un nombre que supera els 266 ferits, cinc d’ells en estat greu, és el balanç de l’enfonsament d’un pantalà de fusta al port de Vigo, on se celebrava un concert. El succés ha passat cap a aquesta mitjanit durant un concert del raper mallorquí Rels B. Els espectadors que es trobaven a la plataforma van caure des de diversos metres i algun d’ells va arribar fins i tot a precipitar-se al mar.

L’excés de pes o el deteriorament de l’estructura s’apunta com a possible causa del succés, que serà investigat. Després de la caiguda, la festa es va convertir en un lloc on el pànic i el nerviosisme va imperar durant diversos minuts, ja que a les persones que es trobaven a l’aigua s’unien les que es trobaven sota l’estructura. Els Bombers van utilitzar càmeres tèrmiques per trobar possibles atrapats sota l’estructura, ha informat l’alcalde de Vigo.

Port de Tarragona