Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home trobat inconscient en un carrer de Santa Susanna

archivo / arxiu

Un home de 53 anys i nacionalitat espanyola va morir a l’hospital Germans Trias i Pujol, a Badalona, on va ser trasllat després de ser trobat ferit i inconscient en un carrer de Santa Susanna. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van atendre i van estabilitzar en el lloc abans del trasllat. Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per conèixer les circumstàncies en què es va produir el que sembla una agressió que va ocórrer presumptament a les sis de la matinada de dissabte passat, ha informat la policia catalana. La pertinent autòpsia revelarà la causa de la mort.

Segons publica El Periódico, el fet va ocórrer en una urbanització i pel que sembla es busquen dos o tres persones que podrien ser els presumptes agressors i que haurien fugit després del fet.

Port de Tarragona