Pacients de l’hospital La Candelaria de Tenerife han hagut de ser traslladats al carrer a causa d’un incendi a Urgències

Un incendi que s’ha iniciat al servei d’Urgències de l’hospital universitari Nuestra Señora de la Candelaria, a Santa Cruz de Tenerife, ha obligat a treure al carrer als pacients d’aquest servei. L’estampa dels llits en plena avinguda -la carretera d’Rosari- ha resultat impactant, encara que no s’ha registrat cap dany personal gràcies a la ràpida actuació en l’evacuació per part de la Policies Local de Santa Creu, Policia Nacional, Bombers i els serveis d’ambulàncies, que s’han unit a l’emergència. Sobre les onze de la nit s’ha comunicat per part del 112 Canàries que l’incendi havia estat extingit. S’investiguen les causes que han originat el foc, tot i que s’ha apuntat al principi que es podria tractar d’una ampolla d’oxigen que hauria fet explotar.

Port de Tarragona