Un ferit greu després de caure un vehicle per un barranc a la carretera de Falset a Porrera

El camió que ha bolcat al Coll de Lilla ha vessat l'oli que carregava a la calçada. / Bombers

Un conductor ha patit ferides greus després de caure amb el seu vehicle per un desnivell d’uns 30 metres a la carretera T-740, entre Falset i Porrera. El succés ha tingut lloc a les 13:05 hores al quilòmetre 6 de la via, per causes que es desconeixen. Efectius dels Bombers de la Generalitat han rescatat l’home, que havia quedat atrapat en una zona de difícil accés. Un helicòpter del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) li ha traslladat a l’hospital de Sant Joan de Reus.

Simultàniament, un camió carregat d’oli ha bolcat a la N-240 al Coll de Lilla, dins el terme de Valls, provocant el tall de la carretera. Part de la càrrega ha quedat escampada per la calçada, cosa que ha obligat els Bombers de la Generalitat a netejar la calçada després de la fuga. El trànsit s’ha desviat per la C-14 i la circulació s’ha tallat a la rotonda que enllaça amb l’A-27, a la capital del Baix Camp.

Port de Tarragona