Catàstrofe a Itàlia a l’ensorrar-se el pont d’una autopista a Gènova, on s’han registrat 26 morts

Redes

El pont d’una autopista que transcorre sobre la ciutat italiana de Gènova es va ensorrar avui provocant 26 víctimes mortals i 16 ferits, segons les autoritats italianes. Els serveis d’emergència estan buscant entre la runa els vehicles que han caigut al buit ajudats de gossos especialitzats en recerca de víctimes.

El succés ha passat al migdia (hora italiana) després que es produís un episodi de pluges intenses. L’estructura, construïda en la dècada dels anys seixanta del segle passat, no hi hauria resistit la tromba. El pont, anomenat Morandi, transcorre sobre la ciutat i supera edificis residencials i zones industrials. Les autoritats informen de l’evacuació de 432 persones a 11 edificis propers al lloc on s’ha produït el colapse.

Port de Tarragona