Troben el cadàver de l’home desaparegut a la Riera de Palau, a l’altura de Terrassa

Imatge de la Riera de Rubí a les tres de la tarda d'avui / Arnau Garcia

Bombers de la Generalitat informen que aquesta tarda s’ha muntat un dispositiu de recerca per localitzar un home que, segons les primeres informacions, podia haver estat arrossegat per l’aigua a l’intentar creuar-la Riera de Palau amb el seu vehicle a l’altura de Terrassa.

Poc abans de les 21.00 hores, s’ha constatat la localització de part del vehicle a l’interior de la riera de Rubí, i uns metres més avall, el cos sense vida d’un home que encara està pendent de ser identificat. A hores d’ara, els Mossos estan procedint amb les tasques judicials per procedir amb l’aixecament del cos i determinar-ne les causes.

El dispositiu ha comptat amb la participació d’onze dotacions de Bombers de la Generalitat i l’helicòpter del cos d’extinció amb les unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup Caní de Recerca, set patrulles i l’helicòpter dels Mossos i efectius de la Policia Local.

Port de Tarragona