Els Mossos detenen dos homes a un pis on es venia droga a Llançà

Els Mossos van detenir el dia 16 d’agost a Llançà, dos homes de 30 i 41 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de la població, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. El mes de juny els Mossos van tenir coneixement que en un pis de l’avinguda Mestral de la població de Llançà hi hauria un important punt de compravenda de drogues.

Els mossos de la Unitat d’Investigació van constatar que en aquest domicili s’hi estarien venent substàncies estupefaents, ja que hi havia contínues visites de persones alienes a l’habitatge que entraven de dia i de nit i després en sortien ràpidament.

El 16 d’agost efectius de la Unitat d’Investigació i de Seguretat Ciutadana d’aquesta comissaria, juntament amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i de la Unitat Canina de Girona van dur a terme una entrada i escorcoll al domicili investigat.

En el moment de l’entrada, mentre diversos agents vigilaven simultàniament l’entorn de l’habitatge, van veure com un dels investigats treia el braç des d’una finestra lateral i anava llençant diversos objectes als patis dels pisos inferiors.

Dins el pis els agents van detenir dos homes i van intervenir una premsa hidràulica, dues bàscules de precisió, dues bossetes de pastilles d’èxtasi en forma d’estrelles, múltiples paperines de cocaïna amb un pes de 148 grams, una pastilla d’haixix de 49 grams, substàncies de tall, estris, set telèfons mòbils i 19.000 euros en efectiu.

Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior la droga estaria valorada en 10.154 euros. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 17 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona