Detingut el conductor que s’ha donat a la fuga després d’atropellar tres persones en una avinguda de Saragossa

En aquest pas de vianants s'ha produït l'atropellament. / GM

Tres persones han resultat ferides després de ser atropellades per un vehicle el conductor s’ha donat a la fuga. El fet ha ocorregut minuts després de les nou del matí a l’avinguda de Logronyo de la pedania de Casetes, al municipi de Saragossa. La Guàrdia Civil ha trobat el vehicle a uns 200 metres del lloc de l’atropellament. Segons el rotatiu Herando d’Aragó, que transcriu el vist per alguns testimonis, el vehicle ha pujat a la vorera a una velocitat aproximada de 70 quilòmetres per hora i ha atropellat els vianants que es trobaven en un pas zebra. Al lloc es troben també les taules de la terrassa d’un bar. Segons el rotatiu, l’atropellament no s’investiga com un fet intencionat.

Port de Tarragona