Els Mossos d’Esquadra abaten un home que ha intentat accedir a la comissaria de Cornellà amb un ganivet i cridant «Al·là és gran»

Momento en que se retira el cadáver del atacante. / CCMA

Un home de nacionalitat algeriana ha mort a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Cornellà de Llobregat, on ha estat abatut després d’amenaçar els agents de servei allà. El succés s’ha registrat minuts abans de les sis del matí, quan l’atacant, de 29 anys, ha cridat «Al·là és gran» (Allahu Akbar) amb un ganivet a la mà. L’agressor és veí d’aquesta localitat, Cornellà, i la comissaria ha quedat acordonada mentre s’investiguen les circumstàncies de l’atac. El fet ha provocat un reforç en la seguretat de totes les comissaries catalanes i s’ha posat en coneixement dels altres cossos policials. Sobre les onze del matí s’ha obtingut la corresponent ordre judicial per registrar el domicili de l’home abatut, a escassos 200 metres d’on es troba la policia catalana. El cadàver s’ha retirat cap a les deu del matí, quan s’ha ordenat l’aixecament del cadàver. Segons la seva identitat, el mort no té antecedents policials. Les imatges de les càmeres seran determinants per conèixer el fet amb detall.

Cap hipòtesi es descarta per part de les autoritats. María José Segarra, fiscal general de l’Estat, manifesta que s’ha de ser prudent ja que podria tractar-se d’un atac terrorista, però també l’acció d’un pertorbat. L’Audiència Nacional ja investiga si pot tractar-se d’un fet amb mòbil terrorista.

Port de Tarragona