Dues persones moren a les platges de la província de Tarragona i una tercera es troba molt greu per parades cardiorespiratòries

L'helicòpter que ha traslladat al banyista de Segur de Calafell, abans d'enlairar-se. / Víctor Porres

Dos homes van morir durant el dia d’avui en platges de Segur de Calafell i Torredembarra, on també una dona ha hagut de ser traslladada d’emergència en estat crític. El primer dels successos s’ha registrat cap a la una de la tarda a la platja de Montanyans de Torredembarra, quan un banyista de 86 anys s’ha desplomat després de sortir de l’aigua, on es trobava amb la seva família. Efectius del SEM han intentat reanimar, però les maniobres han resultat infructuoses.

El segon dels fets s’ha registrat quaranta-cinc minuts més tard a Segur de Calafell, quan un home de 78 anys ha patit una aturada cardíaca de la qual no s’ha pogut recuperar. Ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat del SEM. Sobre dos quarts de tres, una banyista de 70 anys ha quedat inconscient a la platja i ha estat traslladada en estat crític a l’hospital de Santa Tecla de Tarragona.

Port de Tarragona