La família de l’atacant abatut a la comissaria de Cornellà anuncia que denunciarà els Mossos

Entrada a la comissaria dels Mossos on es va produïr l'atac. /GM

L’advocat David Martínez, representant de la família de Abdelouahab Taib, el terrorista que va ser abatut ahir a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Cornellà, denunciarà la policia catalana per considerar que l’actuació no va ser proporcional si es té en compte que l’home anava armat només amb un ganivet. L’advocat ha anunciat també que es personarà com a acusació particular en la causa que s’instrueix per l’atac a la comissaria. El lletrat considera que podria haver existit una actuació negligent per part de l’agent que va disparar mortalment. Així mateix, el representant de la família, i aquesta, considera que no pot tractar-se el fet com un atemptat terrorista tenint en compte les circumstàncies personals de l’Taib.

Port de Tarragona