Mercedes Benz crida a revisió 700.000 vehicles a Europa equipats presumptament amb software il·legal

La versión 2.2 diesel del Clase V es una de les afectades per aquesta mesura.

Mercedes Benz cridarà a revisió uns 700.000 vehicles de la marca a tot Europa presumptament per equipar un software que altera el mesurament de les partícules contaminants, un frau conegut com l’escàndol del Dieselgate. Els models afectats seran algunes furgonetes Vito i diverses versions de turismes, entre els quals es troben algunes versions dels models Classe C, ML, GLE, GL, GLS, Classe V (que es fabrica a Vitòria) i GLC.

La mesura es porta a terme després que l’Autoritat Federal del Transport Motoritzat d’Alemanya hagi emès una ordre administrativa vinculada al dispositiu que alterava les emissions de models dièsel de Daimler. La corporació alemanya va recordar que la revisió afecta només els vehicles amb la norma 6b i que només afecta uns períodes de producció específics. La marca avisarà als clients afectats i fins i tot crearà una eina que permetrà via internet conèixer si els seus vehicles estan afectats per aquesta campanya de revisió.

Port de Tarragona