Un tribunal popular jutjarà a Tarragona a una funcionària de la Seguretat Social acusada de malversació

Audiència Provincial de Tarragona.

La Fiscalia de Tarragona sol·licitarà sis anys de presó per a una empleada de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) a la qual acusa de malversar 100.000 euros en prestacions. L’acusada era l’encarregada de la gestió de prestacions de l’assegurança escolar de neuropsiquiatria a l’oficina de Tarragona quan -segons el Ministeri Públic- va falsejar factures i documents perquè la seva filla es beneficiés d’ajudes de forma fraudulenta.

Altres cinc famílies van poder beneficiar-se d’un augment en l’ajuda també de forma il·legal. Dues mares estan acusades també com a cooperadora necessària de la malversació, per a les que el fiscal demana quatre anys de presó.

Port de Tarragona