Detenen a un home que ha matat la seva parella amb un ganivet a Nou Barris, Barcelona

Un home de 27 anys, de nacionalitat hondurenya, ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra aquesta matinada com a presumte autor de l’homicidi d’una dona de 35 anys, de la mateixa nacionalitat i veïna de Barcelona, que seria la seva parella. Pels volts de les 04:00 hores d’avui els Mossos han rebut una trucada que alertava que, en un pis del districte de Nou Barris, un home havia ferit de gravetat la seva parella amb una arma blanca després que haguessin tingut una discussió.

Quan els agents han arribat han constatat que en una estança del pis hi havia la dona amb ferides de gravetat. La víctima ha estat traslladada a un centre hospitalari de la ciutat en estat molt greu, on ha mort a les 12:00 hores.

Port de Tarragona