Detenen un conductor a Bàscara després de fugir d’un control policial i d’intentar atropellar un mosso

Un veí de Sant Pere de Torelló de 40 anys va ser detingut ahir pels Mossos d’Esquadra després saltar-se un control policial, posar en perill la integritat dels agents, circular temeràriament i causar danys a un vehicle policial. La persecució del detingut va començar després de desobeir les ordres d’agents de Trànsit que li van comminar a què es detingués després de realitzar un avançament antireglamentari en una cruïlla de la població de Bàscara. El conductor es va donar a la fuga realitzant avançaments perillosos, posant en risc als altres conductors i sense respectar línies contínues.

El detingut va abandonar la N-II per agafar la carretera en direcció a Pontós i es va endinsar en un camí de terra envaint un camp, on tenia pensat ocultar-se. La Policia li seguia donant-li ordres perquè s’aturés la seva fugida. En veure a un dels agents que s’acostava a peu, va arrencar el vehicle i va fer marxa enrere, causant danys a una motocicleta de Mossos i va intentar atropellar l’agent, que va poder saltar per evitar ser atropellat. Però els agents van aconseguir obrir la porta del cotxe, apagar el motor i detenir el conductor, que posseeix antecedents penals.

Avui va passar a disposició judicial a Figueres acusat d’un delicte de conducció temerària, un delicte d’atemptat i un delicte de resistència i desobediència a agent de l’autoritat.

Port de Tarragona