Detingut per matar el seu germà en una casa de Palafrugell

En aquesta casa del número 84 del carrer de la Caritat de Palafrugell s'ha produït l'homicidi. / GM

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 51 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palafrugell, per haver matat el seu germà amb una arma blanca. El succés s’ha produït al domicili de la víctima, al carrer Caritat de Palafrugell. L’arrestat té antecedents i serà posat a disposició judicial a la Bisbal d’Empordà. Poc abans de les vuit d’aquest matí agents de la Policia Local han trobat la víctima mortal al seu domicili i, després d’avisar a Mossos, s’ha comprovat que el cos presentava signes de violència.

Segons els veïns de l’immoble, víctima i agressor discutien freqüentment. Aquesta última disputa entre tots dos va començar de matinada i va acabar amb la mort d’un d’ells.

Port de Tarragona