Un ferit i el carrer Aragó de Barcelona tallat per l’explosió d’una conducció elèctrica

Foto: Sònia de Jaime

Un home de 61 anys ha estat traslladat amb cremades a la cara i braços a conseqüència d’una explosió que ha afectat una conducció de mitja tensió a la confluència dels carrers Balmes i Aragó de Barcelona. El succés ha obligat a tallar el carrer Aragó entre Rambla Catalunya i Enric Granados. Tres dotacions de Bombers han actuat al lloc del succés, mentre que el tall al trànsit ha provocat retencions. Gairebé un miler d’usuaris de la zona s’han quedat sense subministrament elèctric durant unes hores.

La víctima és l’empleat d’un restaurant situat a la cruïlla on s’ha produït la detonació i ha estat ingressat a l’hospital de la Vall d’Hebron. Bombers donen com a possibles causes del succés un possible contacte a terra de la conducció o algun defecte en la línia. Mentrestant, continuen els treballs per destapar el lloc on ha ocorregut l’explosió.

Port de Tarragona