FLASH: Almenys quatre morts i onze ferits en un tiroteig en un torneig de videojocs a Florida

Quatre persones han perdut la vida i altres 11 han quedat ferides a conseqüència d’un tiroteig que s’ha produït aquesta tarda en un campionat de videojocs que se celebrava a Jacksonville, a l’estat de Florida. L’autor dels trets ha mort abatut i la policia busca un segon tirador. Les forces especials SWAT estan buscant a aquest segon atacant, ja que alguns testimonis afirmen que van ser dos homes els que van disparar. La Policia demana a les persones que han anat a ocultar-se en el centre comercial on es celebrava la competició que es mantingui en el seu lloc fins que els agents arribin a ells i que evitin sortir corrent.

El lloc on se celebrava el torneig de videojocs és el Jacksonville Landing, un lloc molt freqüentat ja que concentra un elevat nombre de botigues comercials i restaurants. La competició es celebrava al GLHF Game Bar i en la transmissió per les xarxes es van poder sentir els trets i els crits de les víctimes.

La Policia continua actuant, motiu pel qual no s’ha realitzat encara cap comunicació oficial als mitjans de comunicació que es concentren al voltant del centre comercial.

AMPLIAREM

Port de Tarragona