Ingressen a presó un home que va arrencar violentament cadenes d’or a dues dones de més de vuitanta anys a Cunit i Segur

Arxiu / Archivo

Els Mossos d’Esquadra han detingut i ingressat a presó per ordre judicial a un home, de 19 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència, un d’ells en grau de temptativa, i un delicte de lesions.

El primer dels robatoris el va cometre a les 19.15 hores al carrer Calafell de Cunit on va abordar una dona de 83 anys, que anava acompanyada del seu germà, i li va arrencar la cadena d’or que duia penjada al coll. Acte seguit, el lladre va fugir corrents direcció Segur de Calafell (Baix Penedès).

El segon dels robatoris el va perpetrar uns minuts més tard al carrer Miño de la població de Segur de Calafell (Baix Penedès).

En aquest cas també va abordar una dona de 84 anys a qui va intentar sostreure-li la cadena d’or violentament fins que la va tirar al terra al veure que no podia. Com a conseqüència de l’estrebada la dona va patir lesions al maluc i al colze i va ser traslladada a l’Hospital Clínic de Barcelona després de ser atesa pels Serveis Mèdics d’Emergència.

Immediatament es va muntar un dispositiu que va permetre localitzar i detenir al lladre quan es trobava a l’estació de tren de Segur de Calafell. En l’escorcoll li van trobar la cadena d’or que acabava de sostreure en el robatori a Cunit. El detingut va passar a  disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona