Mossos investiguen la mort d’una dona a l’estació de Sants de Barcelona

Una dona ha mort aquest matí a l’estació de Sants de Barcelona, ​​on els vigilants de seguretat l’han trobat inconscient. La víctima que aparenta una edat entre els 30 i els 40 anys, va ser atesa per sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques, que van intentar reanimar-la durant gairebé una hora, sense que les maniobres de reanimació donessin resultat.

La trucada d’emergència s’ha produït a dos quarts d’aquest matí. Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies que envolten al cas, complicat, ja que se sospita que la víctima -que procedia de Madrid en AVE- portava en el seu cos droga, de manera que podria tractar-se d’una «mula». Els sanitaris del SEM han pensat que podria estar embarassada i han procedit a realitzar una cesària per salvar el seu fill, moment en què s’han adonat que transportava en el seu interior substància estupefaent. La policia catalana treballa per comprovar la veracitat de la seva documentació i implicats en aquest presumpte transport de droga.

Port de Tarragona