Un jove de 19 anys cau des d’un segon pis quan fugia dels Mossos d’Esquadra a Figueres

La caiguda es va produir quan el jove va relliscar des de la terrassa d'aquest edifici del carrer Romans de Figueres. / GM

Un jove colombià de 19 anys, sobre el qual pesen diverses ordres judicials, es va precipitar des d’un segon pis, a Figueres, quan fugia d’una patrulla de la policia catalana que vestia de paisà. Com a conseqüència de la caiguda, va patir ferides greus que van obligar a traslladar-lo en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Pel que sembla, el jove pretenia saltar d’un edifici a un altre al carrer Romans de la capital de l’Alt Empordà quan va caure.

Els agents de Mossos que patrullaven per Figueres van veure el jove minuts abans de les dotze del migdia d’ahir i li van comminar a què es detingués ja que tenia diverses ordres judicials pendents, però no va fer cas de les ordres dels policies i va emprendre una fugida a peu. En un moment de la persecució, va grimpar cap a un segon pis. Els agents li van intentar convèncer per deposés la seva actitud, però el jove va relliscar i va caure des d’una altura d’uns deu metres. Va caure sobre la vorera i va patir una hemorràgia que va fer que hagués de ser traslladat en helicòpter al centre sanitari, on ha quedat ingressat, encara que no es tem per la seva vida.

Port de Tarragona