Un pare va anar a la comissaria de Policia de Lleida per agrair que un agent de vacances salvés la seva filla de morir ofegada a Tarragona

Un pare va lliurar un escrit d’agraïment a la comissaria del Cos Nacional de Policia de Lleida agraint l’actuació d’un agent del cos que va salvar la vida a la seva filla de deu anys a la platja de Tamarit, a Tarragona. Segons publica el diari Levante, el policia que va actuar per treure l’aigua a la menor es trobava de vacances quan va contemplar que tant la nena com el pare no eren capaços de sortir de l’aigua, ja que el mar estava molt agitat i havia forts corrents.

El salvament va tenir lloc el passat mes de juliol quan el policia va observar com el corrent arrossegava a dues nenes petites al costat dels seus pares en direcció a un penya-segat entre un fort onatge. La mare i una de les nenes van aconseguir sortir de l’aigua, però el pare i la seva altra filla no ho aconseguien. En observar que la marea els portava contra les roques, l’agent de vacances va nedar cap a la nena, a la qual va tranquil·litzar i va explicar el que farien per sortir d’allà.

Uns dies després, el pare de la petita va acudir a la comissaria de Lleida on va lliurar una carta en què explica la situació per la qual van passar i la valenta actuació del policia que va salvar la vida a la seva filla.

Port de Tarragona