Els Mossos aixequen acta per infracció de la Llei Mordassa per una concentració per retirar llaços grocs a La Bisbal

La policia catalana ha aixecat acta per concentració no comunicada a un grup de vuitanta persones que es van reunir a la Bisbal d’Empordà per retirar llaços grocs del carrer de matinada. Els Mossos que van actuar aplicant la Llei Orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana, popularment coneguda com a Llei Mordassa, van identificar el coordinador del grup, que vestia amb granotes blanques i cobrien les seves cares amb ulleres industrials que no permetien la seva identificació. El grup es va desplaçar a les comarques de Girona en una trentena de cotxes. Aquestes «brigades de neteja» contra l’independentisme utilitzaven escales i sacs on introduïen el plàstic groc que retiraven.

Port de Tarragona