La Guàrdia Civil alerta de la fugida d’un pres perillós quan era traslladat en ambulància a Saragossa

La Guàrdia Civil ha comunicat a les xarxes socials la fugida d’un pres perillós que compleix condemna per segrest i intent d’assassinat a la presó de Zuera, a Saragossa. El reclús és Benito O.P., pertanyent a una banda de delinqüents de la capital aragonesa. La fugida es va produir passada la mitjanit d’ahir quan tornava a la presó des d’un hospital de Saragossa on se li va realitzar una revisió mèdica. El pres es va treure les manilles, va obrir l’ambulància i va fugir corrent per un descampat emparat per la falta de llum d’aquesta hora.

La Guàrdia Civil ha activat un dispositiu de recerca i Institucions Penitenciàries han obert una investigació per conèixer els detalls del succés.

Port de Tarragona