La Policia Nacional deté a Sevilla un home buscat a Alemanya per matar la seva dona a punyalades

La Policia Nacional ha detingut a Sevilla a un ciutadà d’origen iranià buscat per la justícia alemanya per un delicte d’assassinat. Sobre A.A.S., home de 44 anys d’edat, constava una ordre europea de detenció i entrega decretada per les autoritats alemanyes.

La detenció es va produir en els jardins de Murillo, on els agents van localitzar l’individu, el qual en adonar-se de la presència policial va intentar fugir del lloc, sent interceptat pels policies. En el transcurs de la identificació i un cop confirmada la seva identitat, la seva actitud es va tornar agressiva, fent gest de treure algun objecte de la seva vestimenta, moment en el qual va ser reduït pels actuants.

L’arrestat tenia en vigor una ordre europea de detenció i entrega decretada per les autoritats d’Alemanya, en vigor des del 22 del present mes d’agost per un delicte d’assassinat, en la qual es significava que era extremadament perillós. Pel que sembla, fa deu dies, l’arrestat va acabar amb la vida de la seva dona després d’assestar més de 25 punyalades, fet que va causar una gran repercussió mediàtica a Alemanya.

Un cop emplenat els tràmits oportuns va ser posat a disposició del jutjat central d’instrucció de guàrdia de l’Audiència Nacional.

Port de Tarragona