Troben el cos d’una dona a una cinglera de Tavertet, on fa tres dies que es busca una desapareguda

GRAE / Arxiu

El Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers han localitzat el cos d’una dona al fons d’una cinglera a la localitat de Tavertet, a la comarca d’Osona. La troballa s’ha fet a dos quarts de sis d’aquesta tarda, informen els Bombers de la Generalitat. Tot i que s’està pendent d’identificació, podria tractar-se de Dolors Aumatell, la dona de 70 anys desapareguda que es busca des d’aquest dilluns al vespre per la zona del municipi.

Des de fa tres dies el dispositiu de recerca ha comptat amb la participació dels Bombers de la Generalitat, que han desplaçat també efectius del GRAE, tant de muntanya com de la unitat subaquàtica, del GCR (Grup Caní de Recerca), del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) i helicòpters de rescat. També hi ha treballat Mossos d’Esquadra, que ha desplaçat unitats Canina i de Muntanya, a més d’efectius de Seguretat Ciutadana i l’helicòpter, el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), Creu Roja i nombrosos voluntaris de la zona.

Aquests dies s’han coordinat diferents grups de recerca formats pels equips d’emergència i els voluntaris i s’ha estat fent recerca de manera intensiva i extensiva tant pel poble, com pels seus voltants, així com també per vorals de camins i carreteres, fonts, basses, torrenteres i cingles. Els helicòpters han sobrevolat les zones de més difícil accés.

Port de Tarragona