Els Mossos detenen a Reus un home acusat d’un homicidi a Sant Carles de la Ràpita

Els Mossos han detingut un home de 45 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós comès a una finca de Sant Carles de la Ràpita. Els fets es remunten al dia 2 d’agost quan un ciutadà va localitzar els cos d’un home en avançat estat de descomposició en una finca rústica de la Partida d’en Carrasca a aquesta localitat. Diverses dotacions de la Policia catalana es van traslladar al lloc i van constatar els fets.

El cadàver estava indocumentat i s’hi podia observar que presentava signes evidents de violència. Per aquest motiu els investigadors van començar a realitzar gestions per identificar la persona a l’espera del resultat de l’autòpsia. Fruit d’una complexa investigació policial els agents finalment van poder identificar la víctima, un home de nacionalitat espanyola i de 56 anys, i el seu presumpte homicida, un altre home, també de nacionalitat espanyola i de 45 anys, amb el qual compartia el pis. Tot sembla indicar que els dos homes es van barallar i la discussió va acabar amb la mort d’un d’ells.

El dia 29 d’agost els policies van establir un dispositiu policial que va permetre localitzar i detenir a Reus el presumpte autor dels fets. Els detingut, al qual li consten diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, ha passat aquest matí a disposició judicial.

Port de Tarragona