Juncker anuncia que la Comunitat Europea es plantejarà avui eliminar el canvi d’horari d’hivern

El president de la Comunitat Europea, Jean-Claude Juncker, ha anunciat que avui mateix plantejarà que la UE mantingui l’horari d’estiu durant tot l’any, eliminant així el canvi d’horari. La declaració s’ha produït durant una entrevista a la cadena alemanya ZDF. L’alt càrrec europeu ha afirmat que s’ha preguntat a milions de ciutadans i el resultat ha estat que «ja no volen seguir canviant els rellotges. La CE farà el que demanen», va afirmar davant les càmeres.

L’enquesta pública sobre el canvi d’horari es va anunciar el passat 17 d’agost. Més de quatre milions d’europeus de 28 països van respondre un qüestionari a través d’internet. Els enquestats van preferir que fos l’horari d’estiu el que romangués permanentment, en comptes del d’hivern, que sol entrar l’últim cap de setmana d’octubre.

Port de Tarragona