Troben dos joves morts dins d’un cotxe que va caure a un canal a Bell-lloc d’Urgell

Equip subacuàtic de Bombers de la Generalitat. / Arxiu

Dos joves han mort a l’interior del vehicle en què circulaven després de caure a un canal a la localitat de Bell-lloc d’Urgell, a Lleida, informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Els morts són R.O.C., de 21 anys, veí de Lleida, i A.B.A., de 22 anys, amb domicili a la població d’Artesa de Lleida. L’accident s’ha produït a les 8.18 hores en un camí asfaltat que comunica Bell-lloc amb Torregrossa. El turisme s’ha sortit de la via per causes que encara s’estan investigant. Efectius del GRAE de Bombers de la Generalitat han localitzat els cossos durant el matí.

L’emergència va ser atesa per cinc patrulles de Mossos, quatre dotacions de la unitat del Grup d’Actuacions Especials Subaquàtic dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona