Un pare i un fill de Barcelona moren en caure amb la furgoneta que viatjaven a un torrent a Penyalba, a Saragossa

Foto: Diputación de Zaragoza

MNV, de 65 anys, i el seu fill MNA, tots dos veïns de Barcelona, van morir minuts abans de les vuit del matí després que la furgoneta en què viatjaven sortís de la N-II i caigués a un torrent en Penalba, Saragossa . Al vehicle també viatjava una jove, parella del fill, que ha pogut ser rescatada amb vida, encara que pateix ferides lleus, i ha estat traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Després de caure per un barranc, el vehicle va quedar bolcat sobre el riu amb un cabal d’un metre de profunditat i ha quedat parcialment submergit.

Bombers de la Diputació de Saragossa, Bombers de Casp i del Baix Cinca, a més d’una ambulància del 061 i la Guàrdia Civil han atès l’emergència. Els bombers han excarcerat els cossos dels morts, que han quedat atrapats a l’interior de la furgoneta.

Port de Tarragona