Una dona apunyala mortalment una empleada d’un museu d’Itàlia i fereix tres persones

Una dona de 58 anys i d’origen polonès ha apunyalat a quatre persones en un museu de la localitat italiana de Mantova (Mantua), informa la premsa local. Una treballadora del museu ha mort i tres persones més han resultat ferides. La atacant anava armada amb dos ganivets i s’ha dirigit directament a la treballadora municipal, a la qual ha matat. Posteriorment ha atacat a una dona en cadira de rodes i al seu fill, que la portava.

La policia va acordonar tot el perímetre del museu i un dels agents li va llançar una bicicleta per atordir i després li va llançar un cop de peu que va fer que deixés anar els ganivets. Es desconeixen encara les causes que van portar a la dona polonesa a actuar d’aquesta manera. Va ser detinguda pels càrrecs d’assassinat i lesions.

Port de Tarragona