Mor un atracador que es va autolesionar en veure’s envoltat per la policia, que li va disparar a una cama en un poble de Madrid

Un home d’entre 30 i 40 anys, que havia comès un atracament en un comerç de Torres de l’Alameda, a Madrid, ha mort després d’un enfrontament amb la Policia Municipal. No obstant això, la mort li va sobrevenir com a conseqüència de les ganivetades que ell mateix es va perpetrar, ja que si bé un agent li va disparar en una cama, aquesta lesió no va ser greu. Segons han informat el 112 de la Comunitat de Madrid, els sanitaris del Summa li van trobar en parada cardiorespiratòria però, després d’una hora de treballs de reanimació, van aconseguir traslladar-lo amb vida a l’Hospital de Torrejón, on va morir minuts després. L’home havia comès un robatori amb arma blanca en un establiment de la localitat madrilenya i els agents el van perseguir fins a un jardí proper al cementiri, on es autlesionó mentre es realitzaven trets intimidatoris, encara que un dels agents va disparar a una cama per evitar la seva fugida .

Port de Tarragona