Primer dia de l’esperat desviament de camions cap a l’autopista des de la N-340 a Tarragona i la N-240 a Lleida

Avui ha entrat en vigor la mesura que obliga els camions a desviar-se cap l’autopista els que circulin per alguns trams de la N-340 i la N-240 a les províncies de Tarragona i Lleida. La mesura reduirà la fluïdesa del trànsit i la contaminació d’aquestes carreteres nacionals, encara que el que més s’espera és que la seguretat viària augmenti i l’accidentalitat d’aquestes vies es redueixi. El desviament de vehicles pesants cap a l’AP-7 i AP-2 és un anhel llargament sol·licitat per alcaldes de municipis per on passen les carreteres afectades per la mesura.

Els Mossos han informat els pocs camions que avui circulaven per les vies, ja que en ser diumenge està prohibit el seu trànsit.

Els trams afectats van des Peníscola a l’Hospitalet de l’Infant i des d’Altafulla a Vilafranca, per la qual cosa afecta la N-340 i els trams de les Borges Blanques-Montblanc, per la qual cosa fa referència a la N-240.

Port de Tarragona