Abaten d’un tret a una cama a un súbdit libi que ha apunyalat a dos turistes alemanys a la platja de Palma

Agents de la Policia Nacional han abatut d’un tret en una cama a un home de nacionalitat líbia després d’apunyalar dos turistes alemanys a la platja de Palma de Mallorca. El succés es va produir a dos quarts de dues d’aquesta matinada quan per causes que encara s’estan investigant l’agressor ha clavat un ganivet a dos membres de Hells Angels de nacionalitat alemanya, de 27 i 46 anys, que han estat traslladats a un centre sanitari amb pronòstic reservat.

L’individu s’ha donat a la fuga després de l’agressió i ha estat localitzat per la policia, que li ha comminat a que tirés l’arma blanca. Però, en fer cas omís, els agents han realitzat un tret a l’aire, però l’estat alterat de l’home armat ha obligat que se li abatiese amb un tret en una zona no vital. El ferit ha estat traslladat a l’hospital de Son Espases.

Port de Tarragona