El fill de la dona trobada morta a Sils confessa als Mossos que la va ofegar

El cos de la dona es va trobar al garatge d'aquest habitatge de Sils dins d'uns plàstics.

El fill de la dona trobada morta al garatge d’una casa de Sils, a Girona, ha confessat a la policia catalana després de la seva detenció que la va matar ofegant. Jordi G.F., de 43 anys, va ser arrestat avui després d’una recerca policial que va començar divendres passat. La detenció s’ha dut a terme a Maçanet de la Selva, on ha estat reconegut en un establiment per algú que va avisar els Mossoss d’Esquadra.

El cadàver de Carmen F., de 64 anys, va ser trobat per agents de l’Àrea d’Investigacion Criminal (AIC) embolicat en un plàstic i en avançat estat de descomposició. No ha transcendit el mòbil de l’assassinat, encara que un d’ells podria estar relacionat amb un tema econòmic.

Port de Tarragona