Un jutjat de Barcelona obre diligències per un delicte contra la seguretat viària contra Gerard Piqué

El jutjat d’instrucció 27 de Barcelona ha obert diligències per un delicte contra la Seguretat viària contra el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué, després que dissabte fos intervingut per la Guàrdia Urbana per conduir amb el carnet retirat per punts, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El jutjat ha oficiat a la Direcció General de Trànsit perquè informi si la comunicació de pèrdua de punts va ser una comunicació personal, segons estableix la llei. El jutjat està, doncs, a l’espera de rebre la comunicació oficial de la DGT sobre els seus punts per conduir per continuar amb el procés, informa el TSJC. El jugador va ser detingut a Barcelona per, presumptament, conduir el seu cotxe sense tenir punts en el carnet. És la tercera ocasió en què Piqué protagonitza una polèmica en la qual es veuen embolicades sancions policials, va passar a l’octubre de 2014 i març de 2015. El futbolista podria enfrontar a una pena d’entre 12 a 24 mesos.

Port de Tarragona