Motor: Seat revela en un vídeo com es comporta el nou Seat Tarraco abans de la seva presentació el 18 de setembre

Tot i que el Tarraco encara viatja camuflat, ja es pot saber com serà.

Encara camuflat sota una enrevessada pintura de camuflatge, Seat ha volgut ensenyar com es comporta el Seat Tarraco, tant per terra com per asfalt. Aquest vehicle, una incògnita fins ara, serà presentat internacionalment el 18 de setembre a l’antiga plaça de toros de Tarragona, ara el Tarraco Arena Plaça. L’enginyer Stefan Ilijevic, responsable de predesarrollo, Patents i Innovació de la marca ha estat l’encarregat de posar-se al volant del nou model i vol donar a conèixer el seu comportament i prestacions en un vídeo que compartim en aquest article.

Aquests són els punts forts d’aquest nou SUV de Seat, que poden veure en el vídeo que la marca ha fet públic avui:

Després arrencar el motor i prendre els primers revolts, Stefan comenta: «les sensacions al volant del nou Seat Tarraco són impressionants. És molt dinàmic i alhora et fa sentir molt segur «. L’últim SUV de la companyia de Martorell compta amb fins a set places i un maleter de 760 litres. El conductor té «una gran sensació d’amplitud, de volum», afegeix l’enginyer. No en va, és el més gran de la família.

El Tarraco s’enfronta a un circuit ‘offroad’ per posar a prova el seu funcionament abans de la presentació internacional. «És capaç de superar un terreny muntanyós, pedregós i amb pendents de fins al 70%», comenta l’enginyer mentre descendeix una baixada molt pronunciada. «La seva tracció a les quatre rodes sembla no tenir límits. Ara el cotxe està frenant per si mateix «, afegeix Stefan.- En bona forma sobre qualsevol terreny:

Sense por als viratges extrems: El cotxe segueix el seu recorregut i, en un revolt molt tancat, avança decantat. «Està dissenyat per poder superar amb èxit inclinacions laterals del 85%. La sensació en un tram com aquest és de robustesa, seguretat «, comenta. A més, aquest model incorpora dos nous assistents a la conducció. Un d’ells és el rollover Assist, que desbloquejaria les portes, pararia el motor i s’activaria una trucada d’emergència de forma automàtica en el cas d’un hipotètic bolcada.

Sense por als viratges extrems: El cotxe segueix el seu recorregut i, en un revolt molt tancat, avança decantat. «Està dissenyat per poder superar amb èxit inclinacions laterals del 85%. La sensació en un tram com aquest és de robustesa, seguretat «, comenta. A més, aquest model incorpora dos nous assistents a la conducció. Un d’ells és el rollover Assist, que desbloquejaria les portes, pararia el motor i s’activaria una trucada d’emergència de forma automàtica en el cas d’un hipotètic bolcada.

Port de Tarragona