Un conductor de Riudecanyes mor en un accident de trànsit a l’A-7, a Vila-seca

Els Mossos de Trànsit han restringit la circulació a un carril en un tram d'un quilòmetre.

Manuel P.R., un veí de Riudecanyes de 75 anys , ha perdut la vida en un accident de trànsit que s’ha registrat poc després de dos quarts de quatre d’aquesta tarda en un succés que s’ha registrat a l’autovia A-7 al seu pas pel terme de Vila-seca. L’accident s’ha produït al punt quilomètric 1.147 en sentit sud quan la furgoneta en què viatjava la víctima ha xocat contra la mitjana de la via per causes que s’estan investigant. Ha atès l’emergència tres dotacions Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Mossos d’Esquadra han restringit la circulació a un sol carril de l’autovia en un tram d’un quilòmetre.