Mor a trets en un carrer de Reus l’autor d’un homicidi ocorregut en 2008

Un home de 43 anys i de nacionalitat albanesa ha mort a conseqüència dels trets que ha rebut des d’un vehicle al carrer Josep Maria Prous i Vila, a Reus. La víctima, Fatmir A., ​​seria l’autor d’un homicidi comès en una gasolinera de Cambrils l’any 2008 i, per tant, la hipòtesi de la venjança ha guanyat pes en aquest cas.

S’ha tingut constància del succés minuts abans de la una de la matinada quan efectius de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Reus han arribat al lloc i han trobat la víctima ferit a terra. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha confirmat la mort de l’home i el jutge de guàrdia ha ordenat l’aixecament del cadàver minuts després.

El fet s’ha registrat en els voltants de la plaça de la Pastoreta, al costat de les instal·lacions de La Salle. La policia catalana i la seva àrea d’Investigació Criminal realitza les gestions pertinents per aclarir el fet, tot i que se sospita que pugui tractar-se d’presumpte ajust de comptes.

Port de Tarragona