Troben el cadàver de la mare del metge jubilat que ha matat la seva dona i s’ha suïcidat a Saragossa aquest matí

El doble crim s'ha produït al número 2 d'aquest carrer del barri de Casanovas, a Saragossa. / GM

Efectius de la Policia Nacional han trobat el cos sense vida d’una dona de 92 anys amb signes de violència, en el seu habitatge de Saragossa. Al domicili del seu fill, a uns quatre quilòmetres d’allà, s’ha produït presumptament l’assassinat de la seva nora i el suïcidi del seu fill aquest matí. Sobre les vuit, el 112 ha rebut una trucada relatant que en un carrer de la capital aragonesa hi havia el cos d’un home en estat crític. En accedir els agents a l’habitatge de la víctima, un metge jubilat, han trobat el cadàver de la seva dona, D.M., que també presentava ferides d’arma blanca. A la porta de l’habitatge hi havia una nota, al costat de les claus, on es podia llegir que es avisés la policia.

Es treballa amb la hipòtesi que l’home ha comès els dos crims i posteriorment ha saltat des del seu habitatge al carrer. Aquest presumpte doble crim ha impactat a la població saragossana, on ja s’han vist algunes reaccions en contra de la violència de gènere. D’altra banda, l’esposa del metge jubilat era una pediatra molt estimada a la ciutat.

 

Port de Tarragona