Detinguda una conductora a Tordera per patir un accident sense carnet de conduir i amb positiu en alcoholèmia

Els Mossos han detingut avui diumenge una dona de 24 anys, veïna de Tordera i de nacionalitat dominicana, com a presumpta autora de delictes contra la seguretat viaria per conducció sota els efectes de l’alcohol, per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i per un delicte de lesions greus per imprudència.

El fet ha succeït avui pels volts de les 06.40 hores del matí. Un vehicle que circulava per el polígon industrial del Sector Riera Roquet de Tordera, ha arribat a la cruïlla amb la N-II, en el punt quilomètric 680.5 i no ha respectat la senyal de Stop. La conductora ha creuat la N-II en perpendicular al sentit de la circulació i ha continuat recte fins a impactar amb un arbre, finalment ha caigut per un desnivell d’uns tres metres d’altura. L’home que ocupava la plaça d’acompanyant ha resultat ferit de gravetat.

Quan els Mossos i la Policia Local de Palafolls i de Tordera han arribat al lloc han activat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que ha traslladat al ferit en estat crític a un hospital proper. A banda, els Mossos li ha fet la prova de detecció d’alcohol a la conductora que ha donat un resultat positiu de 0,64 mil·ligrams per litre d’aire expirat. també han constatat que la dona conduïa sense haver obtingut mai el permís de conduir. Els agents han detingut la conductora del vehicle que passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Port de Tarragona