Els Mossos persegueixen i detenen el conductor d’una motocicleta que ha fugit i que conduia drogat i sense punts al carnet

Mossos Accident Transit

Els Mossos de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial de Girona van detenir a la tarda un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària i resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

El segon fet es va produir ahir pels volts de les 17 hores: una patrulla de motoristes de trànsit estaven fent un control de pas a la carretera al punt quilomètric 15 de la C-65, quan van observar una motocicleta que circulava amb la placa de matrícula doblegada de tal manera que no es podia identificar el vehicle.

La patrulla va iniciar un seguiment de la motocicleta amb la finalitat d’aturar-la, al mateix temps que feien ús dels senyals acústics i lluminosos de les seves motocicletes.

En adonar-se del requeriment dels policies el conductor va iniciar la fugida i va començar a conduir de manera temerària: realitzava avançaments a gran velocitat en trams prohibits i obligava a que els vehicles que circulaven en sentit contrari l’haguessin d’esquivar.

La motocicleta ha continuat la fugida per la carretera GI-674 fins el casc urbà de la població de Caldes de Malavella, on ha continuat conduint de manera perillosa fins que ha patit un accident al caure a terra mentre intentava fer un gir per accedir al carrer Lleida.

Seguidament el conductor ha intentat fugir del lloc corrents però ha pogut ser interceptat pels agents, el quals l’han detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Els policies també han denunciat administrativament el conductor al comprovar que no disposava del carnet de conduir motocicletes de classe A, tenia una pèrdua de vigència del permís de conduir per pèrdua total de punts i la motocicleta no disposava d’assegurança i tenia la ITV caducada.

D’altra banda, durant l’escorcoll del detingut li han estat localitzades a sobre substàncies estupefaents per la qual cosa ha estat sotmès a les proves de detecció d’alcohol i drogues. Els resultat ha estat positiu en la prova indiciària de consum de drogues.

El detingut, que ja tenia diversos antecedents per delictes relatius al trànsit, passarà a disposició judicial en les properes hores.

Port de Tarragona