Sis agredits al Poble Sec i l’estació de metro de Clot per part de manifestants per la unitat d’Espanya a Barcelona

Imatges penjades a la xarxes socials de les dues agressions. / Thomas Sankara

Un grup de persones amb banderes espanyoles que tornaven de la manifestació per la unitat d’Espanya, que s’ha celebrat a Barcelona aquest matí, han agredit a diferents persones en dos punts de la ciutat. La policia catalana ha identificat 14 dels possibles agressors.

El primer dels fets s’ha registrat al carrer Blai, al barri del Poble-sec, on un grup que tornava de la propera avinguda del Paral·lel, on es va celebrar la concentració, han cridat i insultat a diverses persones. S’ha iniciat una baralla en la qual han ferit al cap a un home, que ha estat evacuat pel SEM. Al lloc s’han personat agents de Mossos d’Esquadra, que han identificat a 14 possibles agressors. Un d’ells portava amb si una defensa extensible i ha estat denunciat per faltar el respecte als agents.

En una altra part de la ciutat s’han viscut moments de tensió. Aquest cop a l’estació de metro del Clot. El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Nou Barris ha anunciat al seu compte de twitter que cinc persones han estat agredides per un grup que tornava de la manifestació. Pel que sembla, els fets s’han comès a l’interior d’un vagó, al seu pas per l’estació de Navas. Un dels agredits, component de l’associació LGTI-fòbia, ha estat escopit i ha rebut insults homòfobs per part dels individus. Alguns passatgers han realitzat fotografies dels agressors, de manera que la policia ha pogut identificar diversos agressors.

Port de Tarragona