Els Mossos detenen sis atracadors a Tarragona minuts després de robar de matinada a una benzinera a Salou

Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada sis homes, d’entre 22 i 44 anys, cinc d’ells de nacionalitat espanyola i un de búlgara, amb domicilis a Tarragona, Tortosa i Lleida, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb intimidació. A un d’ells també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el carnet.

Aquesta matinada, pels volts de les 03.05 hores, els mossos han rebut avís de la Sala Regional de Comandament informant que s’acabava de produir un robatori en una benzinera de Salou  on, tres individus amb la cara tapada, haurien amenaçat el treballador exhibint-li un ganivet. Acte seguit, els lladres després de sostreure el botí, diners en efectiu i un telèfon mòbil, han fugit amb un vehicle.

Immediatament, diverses patrulles han muntat controls policials en diversos punts sensibles per on podien fugir els autors. Poc després, una patrulla ha aturat al vehicle sospitós, ocupat per sis persones, a la carretera C-31B, a l’altura punt quilomètric 8.5 al seu pas per Tarragona.

En l’escorcoll, els mossos han localitzat diners en efectiu i quatre telèfons mòbils així com quatre ganivets i dos tornavisos. També han recuperat el botí sostret que posteriorment han retornar al propietari. Davant d’aquests fets, els agents han detingut els sis homes per un delicte de robatori amb intimidació. A més, el conductor també ha estat denunciat penalment per no haver obtingut mai el permís de conduir. Els detinguts passaran en les properes hores a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Port de Tarragona